Kanye West susține că a pierdut 2 miliarde de dolari într-o zi. „Sunt încă în viață”

Data actualizării: Data publicării:
kanye west sta pe o scara cu mana la fata
Kanye West susține că a pierdut 2 miliarde de dolari într-o zi. Foto: Profimedia

Kanye West spune că a pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi, din cauza scandalului declanșat comentariile sale antisemite, relatează The Guardian.

Companiile au rupt în cascadă contractele cu rapperul american, cunoscut începând din 2021 sub numele de „Ye”, pentru că nu mai vor ca brandurile lor să fie asociate cu el. Adidas, Balenciaga, Gap și alte companii au spus că nu vor mai lucra cu West. Doar parteneriatul său cu Adidas valora aproximativ 250 de milioane de dolari.

„După o analiză aprofundată, compania a luat decizia de a pune capăt, imediat, parteneriatului cu Ye”, a anunţat grupul german într-un comunicat. „Adidas nu tolerează antisemitismul sau orice altă formă a discursului care incită la ură”, au adăugat reprezentanţii companiei.

De asemenea, agenția sa de talente, CAA, l-a renegat, chiar în timp ce un documentar despre artist tocmai fusese finalizat.

„Am pierdut 2 miliarde de dolari într-o singură zi și sunt încă în viață. Nu banii mă definesc, ci oamenii”, a scris artistul pe Instagram, într-un mesaj care a adunat aproape 1,5 milioane de likeuri.

Kanye, care susține că suferă de tulburare bipolară, a fost suspendat de pe Twitter după ce a scris că va ataca evrei într-o postare între timp ștearsă.

Efectele ei au rămas, însă. Muzeul Madame Tussauds din Londra a retras statuia de ceară care îl înfăţişează pe Kanye West din spaţiul destinat vizitatorilor și a mutat-o într-o arhivă a muzeului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri