Mick Jagger are Covid-19. Concertul Rolling Stones din Amsterdam a fost anulat

Data publicării:
mick jagger
Trupa The Rolling Stones a anulat concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină în Amsterdam după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus. FOTO: Profimedia Images

Trupa The Rolling Stones a anulat concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină în Amsterdam după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat formaţia într-un comunicat de presă, potrivit Reuters.

''The Rolling Stones regretă profund anularea din această seară, dar siguranţa spectatorilor, a muzicienilor şi a echipei din cadrul turneului trebuie să reprezinte o prioritate'', au spus muzicienii.

Jagger, în vârstă de 78 de ani, a prezentat simptome ale infectării cu coronavirus după ce a ajuns la Johan Cruijff ArenA din Amsterdam, a mai precizat formaţia.

Reprezentanţi ai Mojo Concerts, compania care a organizat concertele din Olanda, au urcat pe scenă pentru a informa publicul prezent pe ArenaA, un stadion de fotbal, cu o oră şi jumătate înainte de începerea concertului. ''Nu poate cânta, nu poate concerta'', i-a anunţat pe fani un reprezentat care nu şi-a dezvălui numele. ''Nu va fi un concert în seara aceasta... nu avem ce face.''

Amsterdam era cea de-a patra oprire din cadrul turneului european ''Stones Sixty'', după un spectacol susţinut joi în Liverpool.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri