Performanța României la Eurovision, criticată extrem de dur: „O coregrafie de doi lei”

Data publicării:
the humans

Performanţa României la Eurovision Song Contest 2018 a fost criticată pe reţelele de socializare în urma eşecului de joi seară, cei mai mulţi reclamând organizatorul, televiziunea publică. Trupa The Humans a publicat un mesaj pe Facebook, precizând că "nu se va opri aici". Cântăreţii români au mulţumit publicului şi fanilor care i-au susţinut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ruşine TVR!", "Consider că TVR a umbrit strălucirea trupei cu o coregrafie de doi lei", "Partea de show, care s-a vrut foarte elabortă... ţinuta solistei prea neinspirată. Echipa care s-a ocupat de stilul vestimentar şi de regia acestui show a fost de nota 1", "TVR, nu mai cheltuiţi banii aiurea!", "O prezentare mediocră, care nu are de-a face cu muzica românească şi cu ce ne e specific nouă!" sunt câteva dintre mesajele negative la adresa organizatorului acestui concurs pentru România. Cele mai multe mesaje însă sunt de încurajare pentru reprezentanţii României. 

"Vă mulţumim din suflet celor care ne-aţi susţinut! Vă mulţumim cu acelaşi suflet şi celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simţit aproape de noi pe tot parcursul competiţiei şi suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajaţi de un popor cu oameni frumoşi. Este minunat că şi în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus. Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriţi nici voi şi susţineţi în continuare artiştii români, în orice situaţie", au scris cei de la The Humans pe pagina de Facebook. 

Melodia "Goodbye" nu a reuşit să strângă voturi pentru calificarea în etapa următoare. The Humans au cântat în cea de-a doua semifinală a competiţiei, care a avut loc joi seară, la Lisabona.

Ţările care s-au calificat în finală, joi, au fost: Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia şi Olanda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri