Problemele nu se mai termină pentru Ozzy Osbourne. „Au fost cinci ani de iad absolut pentru mine și familie”

Data publicării:
Ozzy Osbourne cu o piscină în fundal
În februarie anul acesta, starul de 74 de ani și-a anunțat retragerea din turnee. Sursa foto: Profimedia Images

Ozzy Osbourne, invitat de Piers Morgan la Talk TV, spune că a ajuns din nou sub cuțitul chirurgului, pentru a-și corecta câteva leziuni ale coloanei vertebrale suferite în 2019. Ozzy spune că e ultima dată când va mai ajunge pe masa de operație, după cinci ani de ”iad absolut” pentru el și familia sa, transmite BBC.

„Nu-mi vine să cred că am ajuns la final”, i-a spus Ozzy Osbourne lui Piers Morgan la Talk TV. „Au fost cinci ani de iad absolut pentru mine și familie”.

Căzătura suferită de vedetă a agravat o problemă la coloană, pe care o avea în urma unui accident cu ATV-ul în 2003, afectându-i capacitatea de a merge.

Cu toate acestea, el a spus că, indiferent de situație, nu va mai face orice alte intervenții chirurgicale.

„Va fi ultima operație, pentru că nu mai pot!”, a spus el într-un episod din The Osbournes Podcast, înregistrat sâmbăta trecută, cu o zi înainte de ultima procedură suferită. "Indiferent cum va fi după mâine, asta e. Nu mai fac nimic. Nu pot."

Întrebat cum s-a simțit după operație, Ozzy a răspuns: „Este în regulă. Am avut parte de atât de multe intervenții chirurgicale în ultimii ani, încât e ca și cum aș merge la frizer.”

El a adăugat că, deși sănătatea lui s-a „îmbunătățit oarecum”, încă se luptă cu mobilitatea.

„Picioarele mele se simt ca și cum ar avea o cărămidă legată de ele”, a spus el. „Am mers azi, pentru prima dată după ceva timp și parcă aveam labe de scafandru în picioare. Cred că sunt nervii. Nervii, de când mi-am lovit coloana vertebrală, sunt toți afectați".

Osbourne a mulțumit familiei sale, inclusiv fiicei Kelly și soției Sharon, pentru sprijinul acordat și a spus că ar vrea să iasă din casă să se plimbe, dar este îngrijorat că fotografii „îl așteaptă peste tot”.

*EXCLUSIVE* Sharon and Ozzy Osbourne spotted lunching in Beverly Hills; Ozzy shows signs of improvement
Sharon și Ozzy Osbourne fotografiați luna aceasta în Beverly Hills. Sursa foto: Profimedia Images

„Când mă fotografiază și ies cu gura întredeschisă sau stau aplecat zic că „Ozzy e pe moarte””, a spus el. „Sunt departe de a fi pe moarte”.

În februarie anul acesta, starul de 74 de ani și-a anunțat retragerea din turnee, deși o lună mai târziu, a spus că speră să revină pe scenă la un moment dat în viitor.

El urma să apară la festivalul Power Trip de luna viitoare din California alături de Metallica, AC/DC și Guns N' Roses. Cu toate acestea, s-a retras din line-up în iulie.

„Din păcate, corpul meu îmi spune că nu sunt încă pregătit și sunt mult prea orgolios ca primul spectacol pe care îl fac în aproape cinci ani să fie doar pe jumătate”, a scris el într-un comunicat.

Osbourne a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, de la Covid până la boala Parkinson, cu care a fost diagnosticat în 2003, dar nu a anunțat-o public până în 2020.

Medicii i-au pus plăci de metal în gât după ce a alunecat și a căzut în 2019, dar i-au provocat și mai mult disconfort și, în cele din urmă, au trebuit să fie îndepărtate.

În timpul unui episod al podcastului ”The Osbournes” din 12 septembrie, el a explicat că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară.

„Merg să fac o epidurală în curând, pentru că ceea ce au descoperit este că gâtul a fost reparat”, a spus el, „dar sub gât sunt două vertebre unde bicicleta m-a lovit și s-au dezintegrat, nu a mai rămas nimic din ele." El a explicat, de asemenea, că rănirea i-a afectat postura.

„Îți schimbă întreaga viață”, a spus soția lui Sharon. „Viața noastră s-a schimbat dramatic. Pe de altă parte, este grozav că l-am avut pe Ozzy acasă timp de cinci ani. Mă înnebunește, dar suntem împreună în fiecare zi de cinci ani."

Fiul său, Jack, a adăugat că, deși mulți oameni au presupus că starea fizică a tatălui său se datorează bolii Parkinson, nu a fost cazul.

„Am Parkinson și nu mă gândesc niciodată la asta”, a conchis Ozzy.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri