Rapperul A$AP Rocky, iubitul Rihannei, va fi judecat pentru că şi-a împuşcat un fost prieten

Data publicării:
ASAP Rocky si Rihanna
Cântăreţul în vârstă de 35 de ani, care are doi copii cu Rihanna, este acuzat de agresiune cu o armă semiautomată. Foto: Profimedia

Rapperul american A$AP Rocky urmează să fie judecat pentru că şi-a împuşcat un fost prieten cu care a fondat colectivul de hip-hop de la care şi-a luat porecla, a decis luni un judecător din Los Angeles, transmite marţi AFP.

Cântăreţul în vârstă de 35 de ani, care are doi copii cu Rihanna, este acuzat de agresiune cu o armă semiautomată, scrie Agerpres.

Pe numele său real Rakim Mayers, rapperul pledează nevinovat în acest caz, care datează din noiembrie 2021.

Terell Ephron, membru fondator al colectivului A$AP, l-a acuzat pe rapper că a tras mai multe focuri de armă spre el în timpul unei altercaţii nocturne pe străzile din Hollywood, rănindu-l uşor la mână.

La o audiere preliminară de săptămâna trecută, Ephron, cunoscut sub numele A$AP Relli, a explicat că a pus capăt prieteniei cu A$AP Rocky. El îi reproşează lui A$AP Rocky că i-a uitat pe ceilalţi membri ai colectivului pe care l-au fondat la New York în 2008, pe când erau în liceu, şi care l-a ajutat pe A$AP Rocky să devină faimos.

Potrivit acestuia, vedeta nu şi-a respectat promisiunile făcute partenerilor săi din copilărie, dintre care unii s-au scufundat în sărăcie şi dependenţă de droguri.

Acest lucru a alimentat tensiunile dintre cei doi, până în acea seară de noiembrie, când întâlnirea lor în faţa unui hotel din Hollywood a degenerat în focuri de armă. Vedeta a scos o armă pe care a îndreptat-o spre pieptul lui, spunând: "Te omor acum!"

Furios că a fost ameninţat, reclamantul l-a urmărit pe rapper, insultându-l, iar acesta s-a întors în cele din urmă şi a tras asupra lui, potrivit spuselor sale.

Apărarea lui A$AP Rocky a respins aceste acuzaţii şi a dat asigurări că Ephron, care a intentat de asemenea o acţiune civilă, a inventat acest incident - filmat parţial de camerele de supraveghere video - pentru a încerca să obţină bani.

După două albume - "Long. Live. A$AP" şi "At. Long. Last. A$AP" - care l-au catapultat spre celebritate la începutul anilor 2010, rapperul a produs puţină muzică în ultimii ani.

El s-a aflat în centrul unui caz care a provocat tensiuni diplomatice între Suedia şi Statele Unite, după o încăierare la Stockholm, în 2019.

Justiţia suedeză a stabilit o pedeapsă cu închisoarea cu suspendare, iar Donald Trump l-a apărat în timpul arestării sale preventive, acuzând autorităţile de la Stockholm în special de faptul că nu au ţinut cont de soarta persoanelor afroamericane.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri