Soția lui Bruce Willis, mesaj pentru paparazii care îl urmăresc pe actorul diagnosticat cu demență: "Nu țipați la el. Lăsați-i spațiu"

Data actualizării: Data publicării:
bruce willis
Bruce Willis, în rarele sale apariții publice, după ce a fost diagnosticat cu demență. FOTO: Profimedia Images

Soţia actorului Bruce Willis le cere paparazzilor „să păstreze distanţa” atunci când îl urmăresc pe actorul în vârstă de 67 de ani, care a fost recent diagnosticat cu demenţă. Ea a transmis un mesaj pe Instagram în care a povestit un incident în care actorul a fost abordat de fotografi într-un moment al rarelor sale apariții în public.

Heming Willis a publicat un videoclip pe Instagram, povestind un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară atunci când s-a întâlnit cu prieteni la o cafea în Santa Monica.

"Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea.

Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru", este mesajul transmis de Heming Willis.

"Vă rog să nu țipați la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta! Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă", a continuat ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La mijlocul lunii februarie, familia actorului american a anunțat pe rețelele sociale că acesta suferă de demență frontotemporală.

 În primăvara lui 2022, Bruce Willis fusese diagnosticat cu afazie, o boală neurodegenerativă care provoacă probleme ale vorbirii. Boala a avansat, iar actorul a putut fi diagnosticat mai clar, a precizat familia. Bruce Willis are 67 de ani și o carieră artistică extraordinară în spate, fiind cunoscut pentru o mulțime de roluri în filme de acțiune, cel mai celebru fiind cel din seria de filme Die Hard, în care l-a interpretat pe John McClane, începând din 1988 și până în 2013.

Bruce şi Emma sunt căsătoriţi din 2009.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri