Caravana “Turist acasă” ajunge în cele mai frumoase locuri din Ardeal

Data publicării:
Catalin si Alex

După un periplu la mănăstirile din nordul Moldovei și o vizită de neuitat în frumoasa Bucovină, ieri, 22 august, caravana Turist acasă a trecut munții către Ardeal. Rimetea, singurul loc din țară în care soarele răsare de două ori, Cluj - Napoca și domeniul Banffy de la Bonțida sunt printre primele destinații ale reporterilor - turiști.

Alexandra Albu și Cătălin Nunu dezvăluie istoria Grădinii Botanice din Jibou, una dintre cele mai frumoase din Europa. Maramureșul istoric și mănăstirile aflate în patrimoniul UNESCO, meșteșugurile și portul popular, dar și peisajele care-ți taie respirația fac parte din traseul caravanei în acest final de săptămână. Reporterii Digi24 vor transmite în direct din cele mai pitorești locuri ale Țării Lăpușului, Țării Chioarului și Țării Codrului.

Caravana Turist Acasă arată România așa cum nu ai mai văzut-o, de joi până luni dimineață, din bărcile pescarilor lipoveni până la mocănița maramureșeană. Fiecare sfârșit de săptămână din lunile iulie și august poate aduce telespectatorilor care urmăresc emisiunea două dintre cele 16 premii puse în joc, 8 weekend-uri de relaxare la Brașov și 8 telefoane mobile smart Digi K1 cu abonament Digi Mobil.

Despre Digi24

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al doilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* din România, fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri