Telefoanele din recepția hotelurilor sună continuu pentru rezervări la munte

Data actualizării: Data publicării:
Pandemia de coronavirus nu ne oferă prea multe opțiuni în privința petrecerii vacanței de iarnă, anul acesta
Pandemia de coronavirus nu ne oferă prea multe opțiuni în privința petrecerii vacanței de iarnă, anul acesta. Foto: Guliver/Gettyimages

Meteorologii spun că vremea se răcește de miercuri și că la munte va începe să ningă. O veste pe care cei de acolo abia o așteptau. În ciuda pandemiei și a restricțiilor din ce în ce mai dure, în stațiunile de la munte au început pregătirile pentru sezonul turistic de iarnă. 

Deși este o perioadă dificilă, telefoanele din recepția hotelurilor sună continuu pentru rezervări la munte. Hotelierii vin cu noutăți în privința pachetelor de sărbători.

Gabriel Roșca, manager de hotel: "Trebuie să ne gândim foarte bine și pentru partea de restaurant și meniu, pentru a avea un preț pe măsura serviciilor. Ce înseamnă lucrul ăsta? Ne-am dus undeva, am venit suplimentar cu încă o masă în plus, nu vom avea demipensiune, vom avea pensiune completă".

Deocamdată, hotelierii spun că mai au camere disponibile pentru Crăciun și Revelion.

Remus Apostolescu: "Pentru a veni în întâmpinarea oaspeților, am prelungit perioada de discount de 10% pentru aceste pachete, până la sfârșitul lunii."

Prețul unei camere de patru stele se apropie de 300 de lei. De asemenea, turiștii pot opta și pentru camere de trei stele, unde tariful ajunge la aproximativ 200 de lei.

Plimbările cu bicicicleta, ATV-ul și telecabina sau orele de echitație sunt acum principalele distracții pentru turiștii aflați în Poiana Brașov.

Atunci când temperaturile vor scădea, turiștii își vor potea pune sângele în mișcare pe pârtiile care sunt deja pregătite.

Dorin Drăgoi, administrator al domeniului schiabil Poiana Brașov: "În Poiana Brașov, zilele trecute au fost finalizate ultimele probe la instalația de produs zăpadă artificială. Totul este pregătit pentru demararea sezonului de iarnă. Lacul este plin, mașinile de bătut zăpada sunt și ele revizuite".

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri