VIDEO. Insula lui Hipocrate, una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Grecia. Ce pot vizita turiștii pe Insula Kos

Data actualizării: Data publicării:
Insula Kos, Grecia
Insula Kos, Grecia Foto: Profimedia

A început sezonul concediilor. Dacă nu v-ați hotărât încă ce destinație să alegeți, insula Kos din Grecia poate fi o variantă. Apreciată de foarte mulți ca una dintre cele mai frumoase insule elene, opțiunile de petrecere a timpului liber sunt numeroase.

Insula Kos este situată foarte aproape de Turcia, mai exact la jumătate de oră de mers cu barca. Motiv pentru care mii de turiști vizitează zilnic portul, devenit una dintre atracțiile principale ale insulei.

Antonis Drosos - manager Portul Marina: Oamenii care vizitează Kos au foarte multe opțiuni de petrecere a timpului liber, deoarece Kos este situată într-o locație centrală și există o mulțime de variante de navigare în nord sau în sud. Este în proximitatea coastei turce. Așa că pot ajunge ușor acolo, către o altă regiune.

Portul este foarte atractiv, anul trecut a fost restaurat. De asemenea, turiștii vin să stea la terase, să bea o cafea sau să servească cina. În timp ce alții pot învața să navigheze, pentru că se pot înscrie la cursurile pe care le organizăm aici.

Un alt loc de neratat in Kos este Zia, un oraș micuț, cochet cu buticuri și terase moderne, cu oameni veseli și viață de noapte vibrantă.

Zoki - româncă stabilită pe Insula Kos: Suntem cunoscuți pentru marea foarte curată, cristalină, cunoscuți pentru bucătăria tradițională tipică locală, care are influențe de pe continentul asiatic, aflându-se peste drum de noi. Vacanțierii care vor veni nu vor regreta, vor avea o experiență unică pe insula Kos.

Memorabil de departe în Zia este apusul.

Dora Kalaizi - reprezentant al Insulei Kos: Priveliștea de care ne putem bucura aici este uimitoare. Putem admira un apus superb. E unul dintre cele mai frumoase locuri de pe insulă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri