Editorial Toamna se coc studenții

Data publicării:
George Tuță
George Tuță
Președintele PNL Sector 1
George Tuță este deputat PNL de Ilfov, chestor în Biroul Permanent al Camerei Deputaților și președintele PNL Sector 1. Este absolvent de științe economice și are o experiență de peste 10 ani în administrația publică.
Deputatul PNL George Tuţă
Deputatul PNL George Tuţă. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Știm că plasa cu borcane face parte din viața fiecărui student. Practic, în anul I se descoperă zacusca. Probabil și vinul.

Toți oenologii din lume s-au pus de acord că sunt câteva condiții pentru ca din materialul brut să iasă un produs excelent care să își crească valoarea în timp. Temperatura, aciditatea solului, nivelul de zahăr sau momentul recoltei. Toate fac ca licoarea să crească în calitate de la an la an. Noi însă nici nu cultivăm struguri, nici nu facem vin. Dar iubim calitatea și inovația, mai ales din mediul spumos al universităților.

Știți, studenții aceia care nu cred propaganda cu renunțatul la facultate, care își văd de treabă și de cluburi și care vor să crească și să facă ceva cu viața lor.

Toamna, când alții degustă mustul, noi ne suflecăm mânecile și anunțăm o nouă ediție a hackathonului inovației adresat studenților.

Anul acesta, romaniafaradosar.ro caută să explice cât mai clar de ce este nevoie ca administrația românească să evolueze din stadiul de tescovină către ceva mai bun. Și cine ne-ar putea ajuta mai bine decât studenții? Tema actuală este “Funcționarul public virtual inteligent” și este deschisă tuturor echipelor studențești care simt că pot.

Detalii și formular de înscriere online pe romaniafaradosar.ro.

#haisafacemtreaba
#faracravata

Partenerii noștri