Digi24 Brasov, la tine acasă

Data publicării:
beta4 20digi24 20brasov 20la 20tine 20acasa-39110

Ne dorim ca telespectatorii nostri, prin informaţiile pe care le află de la noi să fie persoane active, cu un loc de munca mai bun, care participă la viaţa culturală şi sportivă a comunităţii din care fac parte.

Laurenţiu Ţiţei va avea grija ca dumneavoastră să vă găsiţi mai uşor un loc de muncă sau să-l schimbaţi pe cel actual cu unul mai bun. Veţi reuşi acest lucru dacă urmăriţi emisiunea dedicată pieţei muncii, "Recrutat în Braşov", emisiune difuzata de luni pana vineri de la ora 16.00. Căutăm cele mai bune oferte de muncă şi vă dăm sfaturi şi ponturi care sa vă ajute atât la angajare, cât şi la actualul loc de muncă.

Principalul talk-show al zilei, Vocile Braşovului, este difuzat zilnic, de luni pana vineri, de la ora 19:00. Jurnalist cu experienta si voce importanta a comunitatii, Mircea Vălean va dezbate împreună cu invitatii sai principalele evenimente ale zilei şi va încerca să ofere raspunsuri la cele mai presante probleme ale românilor din centrul ţării.

Sportul, mişcarea, competitia sunt importante la Digi24 Braşov. În emisiunea Divizia locala, moderată de Adrian Susanu, in fiecare luni

de la ora 20:00, vă prezentăm ramurile sportive de succes. Stim ca fotbalul este sportul-rege, insa la Digi24 Braşov nu uitam de celelalte domenii în care sportivii din orasul nostru exceleaza la nivel national si international.

Pe toţi cei care cred că orasul lor are mai mult de aratat decât isi imagineaza sau pe toti cei care ar vrea sa afle mai multe despre locul caruia ii spun acasa, Mădălina Zamfir îi invită să fie "Turisti acasa". Nu trebuie să rataţi emisiunea care vă ajută sa redescoperiţi locurile, oamenii şi povestile fermecatoare din zona noastră. În fiecare marti, de la ora 20:00, la Dig24 Braşov, vă dezvaluim secretele unuor oraşe pline de farmec şi incarcate de istorie.

Noi, cei de la Digi24 Braşov, facem toate acestea pentru ca ne dorim telespectatori formati, nu doar informati. Doar asa putem spune cane-am îndeplinit misiunea.

Emoţiile ne copleseasc şi recunoaştem cinstit acest lucru pentru ca ne dorim din adancul sufletului ca prima intalnire cu dumneavoastra,telespectatorii Digi24 Braşov sa fie perfectă. Colegii din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Oradea, Constanţa şi Craiova ne înţeleg cel mai bine, pentru că ei au trecut deja prin astfel de situaţii. Este motivul pentru care considerăm că trebuie să ţinem cont de sfaturile lor şi să fim la fel de buni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri