Doar 90 de tichete rabla la Braşov

Data publicării:
TICHETE RABLA

Noua tranşă de vouchere rabla a ajuns deja la unul din centrele de colectare a fierului vechi. De aici 11 vouchere vor fi distribuite către proprietarii de autoturisme care se vor prezenta primii la centru cu toate actele necesare.

Deși personalul centrelor de colectare se aștepta ca oamenii să vină cu mașinile din prima zi de distribuire a tichetelor, aceștia întârzie pentru că, mai întâi, trebuie să facă un drum la direcţia fiscală.

În fața centrelor de colectare sunt mai multe mașini părăsite de proprietari, fie din cauză că nu au avut unde să le parcheze, fie că au renunțat să mai spere că vor primi voucherul în valoare de 6.500 lei.

Tichetul valoric trebuie depus până la data de 20 decembrie 2013, iar achiziţia trebuie să se facă până pe 23 decembrie 2013. În această etapă au fost repartizate la nivel național 3.000 de tichete. Potrivit statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor, Braşovul are un parc auto cu o vechime mai mare de zece ani, în care sunt aproximativ 100.000 de autoturisme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri