FOTBAL. Deplasare lungă pentru Corona Braşov

Data publicării:
CORNA 021013

Cum drumul până în Banat va dura peste 8 ore cu autocarul, braşovenii au ales să plece cu o zi mai devreme decât în cazul unei deplasări obişnuite, pentru a nu fi obosiţi la startul meciului. De altfel, disputa cu timişorenii este un punct extrem de important în istoria echipei braşovene. În cazul unei înfrângeri, o serie de jucători vor pleca de sub Tâmpa, iar conducătorii grupării vor aduce fotbalişti tineri cu care să construiască un nou proiect.

"Vom discuta cu conducerea să vedem ce se întâmplă la unii jucătorivde la care noi ne aşteptăm la mai mult. Nu are rost să mai investeşt,i dacă şansele de rămânere sunt din ce în ce mai mici. Sper să ne revenim, o victorie la Timişoara ne-ar ridica cât de cât, dar în condiţiile astea şi cum sunt acuma, este greu", declară Ionel Gane - antrenor Corona Braşov 

Pentru acestă partidă va reveni în lotul braşovenilor căpitanul Răzvan Dâlbea, după etapa de suspendare. După ce startul de campionat i-a găsit în fruntea clasamentului pe bănăţeni, înfrângerile din ultima perioadă i-au coborât până pe locul 10 în campionat. Disputa dintre ACS Poli Timişoara şi Corona Braşov are loc vineri, de la ora 21.30 şi este transmisă, în direct, de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri