FOTBAL. Rapid Bucureşti vine la Tărlungeni

Data publicării:
RAPID

La cel de al doilea meci în faţa propriilor suporteri în acest sezon, jucătorii, pregătiţi de Laszlo Balint, vor să obţină şi prima victorie din acest campionat. Rapid Bucureşti vine la Tărlungeni cu două remize în primele două partide şi cu dorinţa de a bifa primul succes în drumul de revenire spre Liga I.

"Chiar dacă vine Rapid Bucureşti, nu blazonul joacă, nu istoria. Încercăm să abordăm meciul în cel mai serios mod cu putinţă, tocmai în ideea în care avem mare nevoie de puncte", afirmă Laszlo Balint, antrenor Unirea Tărlungeni

Arena din Tărlungeni va fi neîncăpătoare pentru fanii celor două echipe, mai ales că bucureşetenii au anunţat o participare importantă la această partidă.

"Vor veni mulţi suporteri ai rapidiştilor. Problema este că stadionul este prea mic, nu va permite prezenţa a mai mult de 200 de suporteri rapidişti. Am trimis adresă oficială în sensul acesta", Andras Szakal - preşedinte Unirea Tărlungeni .

Braşovenii au obţinut primul punct în Liga II în etapa trecută, când au remizat, 0 la 0, în deplasare, cu Farul Constanţa. Partida Unirea Tărlungeni - Rapid Bucureşti are loc miercuri, 18 septembrie, de la ora 16.30. Meciul este transmis în direct pe DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri