Ştirea, principala vedeta la Digi24 Braşov

Data publicării:
beta2 20stirea 20principala 20vedeta-39108

Pentru aceasta, la Digi24 Braşov, o echipă de profesionisti caută zi şi noapte raspunsul la toate intrebările care vă framantă.

Lucrăm în echipă, pentru ca informațiile să ajungă în casele telespectatorilor netrunchiate. Suntem în slujba cetățenilor și vrem ca aceștia să afle primii ce se întâmplă în locul unde trăiesc. Suntem jurnaliști, dar cel mai important, suntem oameni și vorbim cu și despre oameni. Suntem mereu în linia întai.

Evenimentele care se întamplă zi de zi ne influenteaza viata. Fie că vorbim despre politică, economie, administratie, cultură, toate se reflectă în societatea in care traim. Din acest moment, în fiecare zi, obiectivul nostru la Digi24 Braşov este să vă informăm corect şi la timp. Aşa că am pregătit patru jurnale de ştiri, prin care vă aducem în case evenimentele din centrul ţării tratate corect şi echidistant. De la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu, cele mai importante evenimente vor fi reflectate în jurnalele noastre. Si cel mai important lucru, ne veti putea urmari de oriunde v-ati afla.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri