Digi24 Cluj-Napoca sărbătoreşte primul an de emisie. Un an de reportaje exclusive, ştiri regionale şi promisiuni respectate

Data publicării:
redactie

Marți, 18 noiembrie, postul regional al Digi24 împlinește primul an de existență, primul an de reportaje transmise în direct din inima Ardealului, primul an de implicare în viața comunității, primul an de informații livrate corect telespectatorilor.

În urmă cu un an, Digi24 Cluj-Napoca și-a luat un angajament, să respecte principiile jurnalismului de calitate: corectitudine, imparţialitate, obiectivitate, respect pentru adevăr și promovarea valorilor din toate domeniile. Echipa Digi24 Cluj-Napoca, din care fac parte 40 de profesioniști: reporteri, prezentatori, moderatori, operatori, regizori, editori și producători, a reușit, în doar 365 de zile, să ridice standardul  jurnalismului local la cel mai înalt nivel și să devină un etalon de profesionalism în presa din regiune. În ultimul an, Digi24 Cluj-Napoca s-a aflat în mijlocul comunității. A transmis informațiile cu adevărat importante pentru  telespectatori, a ales subiectele relevante: de la educația copiilor, la oportunități de afaceri, de la piaţa locurilor de muncă la posibilități de petrecere a timpului liber.

În zi aniversară, marţi, 18 noiembrie, Digi24 Cluj-Napoca  a pregătit un program cu ediții speciale ale emisiunilor Turist acasă”, „Vocile Clujului”, „Divizia Locală” şi „Recrutat în Cluj”. În cadrul Jurnalelor de știri, telespectatorii Digi24 vor fi martorii principalelor momente ale primului an de Digi24 Cluj-Napoca. Co-fondatorul SMURD, Cristian Boeriu, chirurgul Horaţiu Suciu, cercetătorii Daniel David şi Dan Botnar sunt doar câţiva dintre invitaţii Digi24 Cluj-Napoca în ziua aniversării primului an de emisie.

Marți, 18 noiembrie, la împlinirea primului an de existență al Digi24 Cluj-Napoca, telespectatorii vor putea urmări evoluția postului de televiziune de la primul minut de emisie până în prezent şi impactul pe care staţia regională din Ardeal a Digi24 l-a avut asupra comunității locale. La împlinirea primului an de emisie, Digi24 Cluj-Napoca continuă să aducă informaţia la putere.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri