Fotbal. Duelul fostelor campioane. CFR Cluj întâlneşte pe Oţelul Galaţi

Data publicării:
110414 CFR EU LEAGUE

În partida tur, feroviarii s-au impus în fața moldovenilor cu scorul de 7-2, una dintre cele mai spectaculoase reușite din istorie în Liga I, pentru CFR. 

"E o presiune când ești jos acolo, bineînțeles, la retrogradare, e altă presiune când joci sus. Noi ne dorim să rămânem acolo sus, ei își doresc să scape de zona retrogradării, va fi un meci disputat", spune Vasile Miriuţă, antrenorul grupării feroviare. 

"Mergem acolo să câștigăm. Am jucat bine cu Petrolul, am scos rezultat bun și la Pandurii. Încercam să mergem să scoatem, la fel, 3 puncte de acolo. Sunt sigur că nu o să fie la fel de ușor cum a fost în tur, cel puțin la scor, însă Oţelul întotdeauna acasă a jucat foarte bine și sunt sigur că ne va aștepta un meci greu", spune fundaşul Ionuţ Rada. 

Antrenorul CFR-ului a găsit și explicația pentru faptul că echipa nu reușește să lege două victorii în campionat: problemele din departamentul ofensiv, singurul în care tehnicianul a operat schimbări de când a fost instalat pe banca tehnică a clujenilor. 

"Am schimbat benzile tot la un meci sau la două meciuri, pentru că nu mi-au adus acel plus de care am nevoie eu și echipa. N-am fost mulțumit nici de Robert Maah cum a jucat, n-am fost mulțumit nici de Gabionetta cum a jucat… Acolo au fost probleme, pe benzi. Eu am spus de la început, de cand am venit în vară, dacă ţineţi minte cu toţii. Am spus că îmi doresc încă un atacant, un golgeter, unul mare", mai spune tehnicianul.

Duelul celor două foste campioane ale României va fi transmis în direct de DigiSport 1, duminică de la ora 18.15.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri