Handbal. Stilul danez la "U" Alexandrion

Data publicării:
carmen amariei

Ajunsă la 36 de ani, Amariei a cunoscut adevărata performanţă în Danemarca, unde a câştigat de două ori Liga Campionilor cu Slagelse.

"Încercăm să implementăm o mentalitate nouă, o mentalitate nordică. După cum bine ştiţi, am petrecut mai mult de 7 ani de zile printre oameni care ştiu ce înseamnă performanţa", a afirmat aceasta.

Obişnuită cu locurile fruntaşe în Liga Naţională, "U" Cluj se zbate acum în subsolul clasamentului, cu doar două victorii obţinute în prima jumătate a campionatului.

"În momentul de faţă, obiectivul nostru este evitarea retrogradării, cel puţin asta ni s-a comunicat, şi vom face tot ceea ce ne stă nouă în putinţă, cei care suntem aici şi fetele, sunt convinsă că vor avea determinarea necesară să ne îndeplinim acest obiectiv, după care urmează să vedem pentru sezonul următor ceea ce avem de făcut", a spus Carmen Amariei.

Chiar dacă a stins litigiile cu Laura Popa şi Cristina Laszlo, clubul "U" Alexandrion are interzis la transferuri, din cauza datoriilor către mai multe foste jucătoare.

"Avem ceva promisiuni ca, până la finalul sezonului, să rezolvăm şi această problemă a transferurilor. Îmi doresc foarte mult să trecem de acest hop, pentru că, într-adevăr, sunt valori la nivel de junioare în Cluj, dar nu au experienţa necesară pentru Liga Naţională", a mai spus Carmen Amariei.

După plecarea căpitanului Mihaela Ani Senocico, Carmen Amariei a dat asigurări că nicio altă jucătoare din lotul clujencelor nu va părăsi echipa în această iarnă. "U" Alexandrion se pregăteşte pe plan local, iar în perioada 21-22 decembrie va participa la un turneu amical la Râmnicu Vâlcea. În 3-4 ianuarie, va fi gazda unui turneu la Cluj. Liga Naţională se reia în weekendul 10-11 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri