Cumpărături la comandă. Doi tineri fac piaţa, contra cost, pentru oameni ocupaţi

Data publicării:
cumparaturi la comanda

Tinerii primesc zilnic telefoane de la oameni pentru care timpul este extrem de preţios. Cu o listă de cumpărături în mână, Bogdan şi Iulian pornesc prin magazine. Ei au o misiune clară: să găsească cele mai bune produse, la cele mai mici preţuri.

Desigur, fiecare client are cerinţele şi pretenţiile sale.

Iulian Bârnea, tânăr afacerist: "Sunt clienţi care ne spun ce produse vor şi să ne orientăm noi în funcţie de preţ, unde este mai ieftin şi sunt clienţi care sunt mai pretenţioşi şi care vor produsul lor, nu vor altă marcă".

Cei doi tineri onorează, zilnic, între 15 şi 20 de comenzi, iar pentru efortul lor percep un tarif de 20 de lei. Serviciile lor sunt legale, spun tinerii, mai ales că plătesc lunar taxe şi impozite la Fisc, iar afacerea este înregistrată ca şi curierat.

"Cum ţi-a venit ideea? Din necesitate. Am avut nevoie de ceva, am ajuns târziu de la serviciu acasă şi nu am reuşit să ajung la un magazin şi m-am gândit că nu aveam un serviciu dedicat pentru aşa ceva şi m-am gândit... de ce nu?", a declarat Bogdan Danu, tânăr afacerist.

"Sunt clienţii noştri fideli. De câte ori vin pe zi? De câte ori pot ei, pe tura mea vin de multe ori", a spus  Eliza Radu, casier supermarket.

Bogdan şi Iulian spun că unii dintre clienţii lor apelează la ei în fiecare săptămână.

Tinerii întreprinzători îşi promovează afacerea pe un site şi pe reţelele de socializare. Au aşteptări mari şi în viitor, mai ales odată cu debutul sezonului estival vor fi mii de turişti în sudul litoralului care ar putea avea nevoie de serviciile lor.>

reporter: Daniel Leancă
operator: Cristian Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri