Cristina Calangiu, fost viceprimar al Craiovei, trimisă în judecată de DNA

Data publicării:
calangiu 1

Procurorii DNA au anunţat trimiterea în judecată a Cristinei Calangiu, fost viceprimar al municipiului Craiova, în stare de arest preventiv, fiind acuzată de trafic de influenţă în formă continuată.

Cristina Calangiu a fost viceprimar al Craiovei în perioada 2012-2015 şi este acuzată că a făcut parte dintr-o grupare organizată ce pretindea şi primea diferite sume de bani pentru a asigura angajarea unor persoane în diferite instituţii ale statului.

Conform procurorilor, Cristina Calangiu a primit 50.500 de euro şi 15.000 de lei de la mai multe persoane pentru a fi angajate ca asistenţi medicali sau infirmieri, la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Craiova.

Alături de fostul viceprimar al Craiovei au mai fost trimişi în judecată, în stare de arest preventiv, şi alţi angajaţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protectia Copilului Dolj.

Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si imobile detinute de inculpati si au trimis dosarul spre judecare Tribunalului Dolj.

Sursa foto: Radical de Dolj

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri