Solidaritate cu victimele din Franţa

Data publicării:
161115 stire ramada

Un hotel din Craiova a fost luminat în culorile drapelului francez

În semn de solidaritate faţă de cei care şi-au pierdut viaţa în urma atentatelor din Franţa, reprezentanţii unui hotel din Craiova au luminat faţada unităţii hoteliere în culorile drapelului statului francez. Au vrut să transmită că, în astfel de momente grele, este important ca oamenii să rămână uniţi.

Sâmbătă seara, cu puţin înainte de ora 20:00, faţada unităţii hoteliere şi-a schimbat înfăţişarea.

“Un astfel de mic gest considerăm că este necesar şi util în lupta cu terorismul, cât şi ca simbol al omeniei şi al alăturării dintre oameni şi naţiuni" a declarat Florin Opriş administratorul hotelului din Craiova

 Şi craiovenii veniţi în centrul Băniei au fost de părere că iniţiativa a fost una potrivită şi că astfel de tragedii trebuie să îi unească pe oameni.

 „Trebuie să ne pară rău de cazurile astea şi trebuie să-i susţinem pe oamenii care pierd prieteni, pierd membri ai familiei", a menţionat un craiovean.

 „Mă bucur că sunt solidari cu Franţa pentru că de multe ori şi ei au fost solidari cu noi când am avut cazuri grave", a precizat un alt tânăr din Craiova.

Reprezentanţii hotelului, situat chiar la km 0 al oraşului, au anunţat că unitatea va rămâne luminată în acest mod timp de două nopţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri