BASCHET. Premii pentru sportivii de la Phoenix

Data publicării:
phoenix1

De la seniorii care bat la porţile Ligii Naţionale şi până la copiii de la grupele de baby-baschet, cu toţii au primit diplome şi cadouri din partea conducerii clubului.

Cristina, sportivă Phoenix Galaţi: "Îmi place foarte mult să practic baschetul. De ce? Pentru că este un sport la care nu depun foarte mult efort. La şcoală te descurci? Foarte bine. Şi cum e? Şcoala, baschetul, cu care te descurci mai bine? Cu ambele. Aici la sărbătoare ce îţi place cel mai mult? Cadourile. Ce cadouri ai primit? Am primit o pungă de pufuleţi, napolitane, prăjituri."

Daria, sportivă Phoenix Galaţi: "Unde îţi place ţie cel mai mult? La şcoală sau la baschet? La baschet. De ce? Pentru că doar aici mă distrez."

Ana Maria, sportivă Phoenix Galaţi: "Mingea nu e mai mare decât tine? Nu. Dar coşul îl nimereşti? Da, câteodată."

Florin Nini, manager Phoenix Galaţi: "Un prilej de bucurie, un prilej al bilanţului la tot ce a însemnat munca pe 2014 şi sigur o speranţă şi o idee şi un gând bun pentru anul care urmează. Anul care urmează, în afara dorinţei de a promova, ne obligă oarecum să avem un bilanţ pozitiv pentru că împlinim 15 ani de la înfiinţare. Este o vârstă frumoasă şi cu siguranţă că avem ce să povestim, avem ce să punem în vitrina de trofee. "

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri