HANDBAL. CSM Focşani a reuşit surpriza la Galaţi

Data publicării:
handball masculin

Niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să se distanţeze decisiv în prima repriză, încheiată cu scorul de 13-11 pentru oaspeţi.

În repriza a doua, focşănenii au reuşit să păstreze distanţa de două goluri, chiar dacă gazdele de la CSU au fost în câteva rânduri aproape de egalare.

Florin Ciubotaru - antrenorul CSM Focşani 2007: "În tur au venit ei la noi, au câştigat. Acum ne-am luat revanşa, cred că meritat după cum s-a desfăşurat jocul".

Iulian Neaţă - jucător CSM Focşani 2007: "Câştigul a fost de partea noastră astăzi, ne-am luptat, cred, un pic mai mult decât ei, cred că s-a văzut şi pe teren. Am muncit, ne-am dăruit... totul numai cu luptă şi cu multă dăruinţă".

De cealaltă parte, antrenorul gazdelor, Mihai Pantea, s-a declarat dezamăgit de evoluţia propriilor jucători.

Mihai Pantea - antrenorul CSU Galaţi: "Băieţii au vrut să facă o mie de lucruri şi nu au reuşit să facă nimic. Eu i-am avertizat şi înaintea meciului cu Iaşi, la Iaşi, şi înaintea meciului cu Focşani la Galaţi că sunt meciuri foarte grele. Ei deja după meciul cu Iaşi s-au văzut învingători... Dovadă că niciodată ce îţi planifici, fără să tratezi cu seriozitate, nu se întâmplă".

În urma acestui rezultat, CSM Focşani s-a apropiat la doar trei puncte de CSU Galaţi. Gălăţenii se află încă pe un loc care le asigură prezenţa la barajul de promovare în Liga Naţională.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri