United a îngenuncheat City'us

Data publicării:
futsal nou1

United a început greu meciul, iar în minutul cinci al partidei, scorul era 1-0 pentru City' us.

Gălăţenii au revenit repede în joc şi au marcat trei minute mai târziu prin Andrei Apostol. În a doua repriză, gălăţenii au început în forţă, şi Cătălin Ivan a dus scorul la 2-1 pentru United.

Alexandru Ghercioglo a mărit diferenţa de pe tabelă, după o fază în care nimeni nu mai spera ca mingea să ajungă în poartă.

Andrei Crăciun a reuşit un gol spectaculos cu capul, dintr-o pasă venită de la portarul echipei gălăţene,iar diferenţa dintre cele două echipe a juns să fie de 3 puncte încă de la jumătatea celei de-a doua reprize.

United nu a slăbit ritmul, Andrei Apostol reuşind dubla. Oaspeţii au mai dat semne de revenire şi au mai marcat de două ori până la finalul meciului. Cătălin Ivan a reuşit şi el dubla, după o fază la care oaspeţii au scos portarul pentru a întări atacul.

Cireaşa de pe tort i-a aparţinut lui Petrişor Toniţă, care a marcat ultimul gol pentru United din poartă în poartă.

Petrişor Toniţă, jucător United Galaţi: „A devenit o tradiţie. De doi ani marchez contra celor de la Târgu Mureş. Trebuia să marchez şi astăzi."

Andrei Apostol, jucător United Galaţi: „Am jucat exact pe greşelile lor. Nu le-a convenit în pressing. Sunt jucători în vârstă. Nu experienţa, ci dorinţa şi ambiţia noastră şi valoarea lotului eu spun că şi-au spus cuvântul."

David Asandei, antrenor United Galaţi: Un joc dificil pentru că nu puteam să-l abordăm decât la victorie. Practic, toată munca de pe un an de zile după ce am fost în primele trei, ne puteam duce pe locul cinci în play off şi aveam un adversar mai greu."

După victoria din weekend, United va întâlni în play off Dunărea Călăraşi, o echip accesibilă care le poate uşura accederea în clasament.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Gelu Mormoloc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri