Carieră deasupra norilor

Data publicării:
recurg 20la 20trucuri 20pentru 20a 20obtine 20slujba 20visata-34694-1

Andreea are 28 de ani şi lucrează la un salon de coafura. De un an însă, de când cea mai bună prietenă s-a angajat la o companie aeriană din Quatar, visează şi ea la o slujbă la 10 mii de metri altitudine.

Andreea Traian: ”Îmi doresc sa fiu plătită să călătoresc pe tot mapamondul, nu e nimic mai plăcut de atât să stai 2 zile la New Zork, 3 zile la Sao Paolo.Dezavantaje! Trebuie să fii pregatit sa nu ai viaţă personală pentru că este foarte greu să găseşti o persoană care să te

înţeleagă.”

A fost deja la primul interviu şi chiar dacă ştie limba engleză şi are stăpânire de sine, două dintre cerinţele importante, este încă la o distanţă de 2 centimetri de a-şi împlini visul.Andreea Traian: ”La proba măsurătorii nu am ajuns la 2 metri şi 12 ci la 2 metri şi 10, mi-au lipsit doi centrimetri pe care îi pot recupera cu uşurinţa prin stretching, cu ajutorul unui kinetoterapeut.”

Fascinaţia de a vedea lumea dar şi un salariu care începe de la 2000 de dolari pe lună şi poate ajunge până la 4000 merită însă orice efort. Jumătate de oră de exerciţii în fiecare zi sub supravegherea unui kinetoterapeut sunt singura şansă ca la următorul interviu să atingă cu degetul înălţimea de 2 metri şi 12 centimetri.

”Am avut candidati care aveau si 1,59. Am avut o candidată care iniţial nu atingea 2.12 si a facut 3 luni stretching si a câştigat un cmjumate” (Radu Dranga, manager)

Irina Ungureanu, kinetoterapeut: ”Pe lângă kinetopterapie recomand înotul de două ori pesăptămână sau alte sporturi ce pot fi practicate şi ajută foarte bine iarăşi pentru creşterea în centimetri.”

Companiile care recrutează însoţitoare de zbor spun că în multe cazuri ambiţia dă rezultate.Radu Dranga, manager companie recrutare: ”Am avut candidati care aveau si 1,59. Am avut o candidată care iniţial nu atingea 2.12 si a facut 3 luni stretching si a câştigat un cmjumate inaltime astfel trecand la 2.12 si lucreaza deja de aproape un an la Emirates.”

În fiecare an companiile care recrutează însoţitoare de zbor trimit către Emirate 50 de mii de Cv-uri, în medie, însă din cauza condiţiilor stricte doar 3% dintre candidaţi primesc veste că se pot muta la Dubai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri