Cele mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi

Data publicării:
coperta site 300514

LOCUL I - Externată după două luni de chin 

Tânăra de 19 ani operată de cinci ori în urma unei sarcini extrauterine şi care s-a aflat în comă indusă mai bine de jumătate din timpul în care a fost internată în spital şi-a revenit spectaculos. Ştirea s-a clasat săptămâna aceasta în topul celor mai accesate articole de pe site-ul nostru, digi24.ro/iasi.

LOCUL II - Afacere din joacă

O afacere de succes a stârnit interesul cititorilor noştri: doi tineri programatori închiriază jucăriile copilului lor în vârstă de doi ani. Ideea le-a venit atunci când au observat că fiul lor se plictiseşte repede de jocurile cumpărate pentru care au cheltuit sute de lei lunar. Acum au deja o clientelă fidelă.

LOCUL III - Evaluare naţională la clasa a patra

Cei care au accesat site-ul digi24.ro/iasi au fost interesați şi de ştirea despre desfăşurarea evaluării naţionale la clasa a patra, un examen organizat anul acesta în premieră în România.

LOCUL IV - Adoptat de România

Pe locul patru în topul celor mai accesate ştiri de pe digi24.ro/iasi se află articolul despre un neamţ care a venit în România în urmă cu 20 de ani şi a hotărât să se stabilească aici. În ţara noastră s-a confruntat cu o serie de situaţii dificile, însă nu s-a dat bătut şi a construit o afacere care i-a adus doar satisfacţii.

LOCUL V - Salariile angajaţilor IT, plătite de stat

O companie din Iaşi va primi 5,4 milioane de euro de la bugetul de stat pentru a-i motiva pe specialiştii IT să rămână în România. Reportajul s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai accesate ştiri. Ce condiţii au fost impuse pentru acordarea acestui ajutor, dar şi câte alte firme din România beneficiază de astfel de granturi aflaţi de AICI

Fiți alături de noi și pe facebook!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri