Fotbal. Cristian Popovici a fost demis. Noul antrenor al FC Botoșani este Leo Grozavu

Data publicării:
Cristi Popovici

„Trebuia acest duş rece la echipă. Din păcate am avut o serie de rezultate negative, şapte la număr şi cu meciul din Cupa României şi am luat decizia asta. Am văzut că echipa nu a mai avut acelaşi aplomb cum a avut în turul campionatului, la început. Şi am decis împreună, pe cale amiabilă, să ne despărţim," a declarat pentru Digi24 Iași Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani. 

Cristian Popovici a explicat ce a dus la declinul echipei şi implicit la despărţirea sa de FC Botoşani: „Din punctul meu de vedere, cred că adunându-se două, trei înfrângeri, jucătorii noştri, care au jucat la nivel, să zic, inferior, Liga a doua, automat ei au cedat, pentru că n-au încrederea necesară, n-au experienţa Ligii I şi atunci a fost ca un bulgăre care se tot rostogoleşte la vale şi aduce înfrângeri."

FC Botoşani va fi condusă în meciurile următoare de Leo Grozavu, antrenor care a mai pregătit gruparea botoşăneană în sezonul 2007-2008, când activa în Liga Secundă. Noul tehnician, care va fi secondat de Valeriu Bordeanu, spune că are nevoie de ceva timp pentru a se acomoda cu noile sale atribuţii.

Leo Grozavu, noul antrenor al FC Botoşani, a declarat: „Nu ştiu foarte multe la momentul ăsta şi atunci, până nu stabilim nişte ierarhii, nişte roluri, mi-e greu să vă vorbesc."

După 16 etape desfăşurate în Liga I, FC Botoşani se află pe locul al 11-lea, cu 19 puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri