Ultimele informații din domeniul IT și locuri de muncă, la CodeCamp

Data publicării:
recrutat it

Indiferent de funcția pe care o ocupă într-o companie, specialiștii din IT vor găsi subiecte de interes la cel mai mare eveniment care le este dedicat. Sâmbătă se va desfășura la Iași ce-a de-a unsprezecea ediție a CodeCamp. „Evenimentul se adresează tuturor profesioniștilor din industria IT, de la studenți, la angajați, pasionați de IT, oricine vrea să fie la zi cu noutățile din această industrie,” a spus Florin Cardașim, organizator CodeCamp.

Industria IT este domeniul care generează în prezent cele mai multe cereri de recrutare la Iași. În plus, Iașiul, alături de București și Cluj sunt pe lista orașelor preferate de marii investitori. Interesul vine din talentul programatorilor, infrastructura de calitate și oferta de birouri.

„Avem semnale că sunt multe companii care se uită cu mare interes spre Iași din mai multe motive. Unul pentru că avem ingineri foarte buni, universitățile produc anual 1.000 - 1.500 de specialiști în zona asta, avem aeroport internațional care se va dezvoltă foarte mult, avem cam 150.000 de metri pătrați de birouri,” a mai adăugat Florin Cardașim.

În prezent, în sectorul IT lucrează în jur de 7.000 de persoane. Salariile pornesc de la 500 de euro și pot ajunge la 3.000 de euro pentru programatorii cu experiență. Veniturile celor 800 de firme de profil depățesc 100 de milioane de lei anual.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri