Suspectul triplului asasinat din Satu Mare, propus pentru arestare preventivă. Care ar fi fost motivul crimelor

Data actualizării: Data publicării:
razvan rentea

Lovitură de teatru în ancheta triplei crime de la Apa, din judeţul Satu Mare. Procurorii l-au reţinut pe fiul celor doi soţi ucişi la sfârşitul săptămânii trecute. Acesta este considerat principalul suspect.

Bărbatul este suspectat că și-ar fi ucis mama, tatăl și bunica după ce s-ar fi certat cu ei pentru un apartament pe care bărbatul intenționa să îl vândă. Familia s-a opus, însă, iar acesta ar fi fost motivul crimei, cred anchetatorii.

Fiul celor doi soţi a fost reţinut în cursul zilei de ieri. Răzvan Rentea a fost deja audiat de procurori, iar anchetatorii îl vor prezenta miercuri în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Răzvan Rentea a fost sergent major la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, însă în 2012 a fost obligat să demisioneze după ce ar fi fost acuzat de anumite infracțiuni comise în timpul serviciului. Acesta ar fi încercat, mai apoi, să reintre în rândul pompierilor, în anul 2016, dar a căzut testul psihologic, scrie Presa SM.

În ceea ce privește motivul crimei, se pare că soții Rentea și fiul lor Răzvan nu ar fi ajuns la o înțelegere cu privire la un apartament pe care îl dețineau în centrul municipiului Satu Mare. Din cauza sumelor mari de bani pe care le-ar fi pierdut la aparatele de jocuri de noroc, acesta ar fi încercat să vândă apartamentul, iar părinții nu ar fi dorit să mai lase bani pe mâna lui. Motiv pentru care au încercat să valorifice ei apartamentul, astfel încât să nu fie vândut de către Răzvan Rentea.

Bărbatul a asistat vineri, 24 noiembrie, la acţiunile de cercetare a locului crimei făcute de poliţişti şi chiar s-a interesat despre mersul anchetei. Potrivit unor martori, el chiar a încercat să intre în curtea casei de mai multe ori, dar a fost oprit de criminalişti.

razvan rentea1
FOTO: Presa SM

Crimele din Apa s-a petrecut joi seara (23 noiembrie), iar cadavrele au fost găsite vineri dimineaţa. Capul familiei, în vârstă de 59 de ani, şi soţia lui, de 56 de ani, au fost descoperiţi în curtea casei: femeia pe treptele casei, iar bărbatul, în faţa garajului.

În schimb, soacra bărbatului, în vârstă de 80 de ani, a fost descoperită, fără suflare, în interiorul locuinţei.

Reporter: Izabela Jurasko
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri