BASCHET. CSM CSU Oradea, victorie pentru locul al treilea

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet CSM CSU Oradea BCM U Pitesti 020319
foto: Roby Boros/ CSM Oradea

CSM CSU Oradea a pus capăt seriei de trei înfrângeri consecutive în grupa roşie a Ligii Naționale de baschet printr-o victorie cu BCM U Piteşti, scor 81-73. Cu nou-veniții Markovic şi Carter în prim plan, campioana a condus tot meciul.

„O victorie de care aveam nevoie, atât prin prisma clasamentului, cât şi prin prisma ultimelor rezultate. Trebuie să recunoaştem însă că această misiune a noastră a fost foarte, foarte mult uşurată de absenţele lui Jeremic şi Siricevic din lotul Piteştiului", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Oradea a câştigat fără probleme primul sfert, 25-13, dar oaspeții au redus din diferență până la pauză, pe fondul unei apărări mai lejere a orădenilor, scor 42-36. Fără Pasalic, accidentat, dar cu nou-venitul Markovic cel mai bun jucător, gazdele s-au desprins în sfertul al treilea și au înregistrat a doua victorie în Top 6.

„Arătăm că suntem o echipă care ne facem treaba, o echipă care nu se lasă uşor înfrântă şi, indiferent de adversar, luptă. Mi-ar fi plăcut să realizăm o surpriză", a spus Florin Nini, antrenorul BCM U Piteşti.

CSM CSU începe cea de-a doua parte a grupei de pe locul al treilea și tot pe propriul teren. La Oradea este aşteptată în weekend SCM Craiova, echipă aflată la egalitate de puncte - 30 - cu bihorenii.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri