BASCHET. Încep meciurile din a doua parte a campionatului

Data actualizării: Data publicării:
sport program baschet

După 14 etape disputate din Liga Naţională de baschet masculin, au fost stabilite grupele în care echipele vor evolua în următoarea parte a competiției interne.

Cu nouă victorii şi cinci înfrângeri, CSM CSU Oradea a încheiat prima grupă valorică pe locul al patrulea, poziţie care o menţine în cea mai valoroasă grupă, cea roşie.

„Sincer, cu problemele care le-am avut, din punct de vedere al rezultatelor suntem bine. V-aş ruga să nu uitaţi ce s-a întâmplat în tot acest sezon, până acum. A fost ceva cum să spun eu, greu de imaginat, şi nu ştiu cum de avem ghinionul de ni se întâmplă doar nouă", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Meciurile care vor stabili echipele din play-off și play-out vor începe în această săptămână, când sunt programate primele confruntări în cele patru grupe valorice. Oradea va juca la Craiova, unde țintește victoria.

„Mi-aş dori foarte tare dacă s-ar putea să terminăm în primele trei, acesta este obiectivul meu personal, (...) pentru a avea avantajul terenului propriu în primul tur. Din semifinale consider că se poate întâmpla absolut orice", a precizat Cristian Achim.

La finele celor 14 etape din prima grupă valorică au retrogradat Steaua şi Dinamo.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri