BASCHET. Pasalic şi Mandache şi-au prelungit contractele cu CSM CSU Oradea

Data actualizării: Data publicării:
minge baschet

CSM CSU Oradea şi-a asigurat serviciile a doi dintre jucătorii pe care i-a avut în lot pe parcursul sezonului trecut. Este vorba despre Muhamed Pasalic şi Andrei Mandache. Cei doi şi-au prelungit cu încă un sezon înţelegerile cu ocupanta locului al treilea în Liga Naţională de baschet masculin.

În vârstă de 30 de ani, fundaşul Muhamed Pasalic (foto sus) are 1,93 m şi este la al doilea sezon consecutiv la Oradea şi la al treilea în ţara noastră. Baschetbalistul originar din Bosnia-Herțegovina a debutat în România la U-BT Cluj-Napoca.

În sezonul trecut, alături de CSM Oradea, Pasalic a fost semifinalist al Cupei României, a participat la cea mai lungă aventură continentală din istoria baschetului românesc și a contribuit la câștigarea medaliei de bronz în LNBM.

La Oradea, bosniacul a disputat 37 meciuri în Liga Naţională, 17 partide în Basketball Champions League şi a bifat două prezențe în FIBA Europe Cup, două în Cupa României și una în SuperCupa României. În toate aceste meciuri a marcat 129 coșuri de trei puncte.

Prin prelungirea înţelegerii cu CSM Oradea, arădeanul Andrei Mandache (foto sus) se află la al treilea sezon consecutiv în tricoul bihorenilor şi la şaselea în total în Arena Antonio Alexe.

Mandache are 29 de ani, o înălţime de 1,91 metri şi a debutat în Liga Naţională chiar cu CSM Oradea, în sezonul 2004/2005.

Andrei a mai jucat în SUA și Cipru, dar şi în ţară, la CSU Brașov, CS Otopeni, Steaua București, Gaz Metan Mediaş şi U-BT Cluj-Napoca. El s-a întors la CSM Oradea în vara anului 2015, iar anul următor a câştigat titlul cu echipa antrenată de Cristian Achim.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: CSM CSU Oradea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri