EXCLUSIV. Prodecanul Facultăţii de Medicină din Oradea a fost dus aseară din arest la spital, după ce i s-a făcut rău

Data publicării:
medic Romanul2

UPDATE: ora 14:00 Medicul Constantin Romanul a fost adus la instanţă cu o ambulanţă. A fost pus într-un scaun cu rotile şi a fost însoţit de un echipaj SMURD.

UPDATE: ora 13:30 Comisia de specialişti de la Spitalul Judeţean din Oradea a decis că medicul Constantin Romanul se poate prezenta în faţa instanţei.

Doctorul Constantin Romanul a fost reţinut aseară, în jurul orei 18, de procurorii Parchetului Judeţean Bihor. Medicul a fost prins în flagrant delict în timp ce lua câte 200 de euro de la două studente ale Facultăţii de Medicină din Oradea ca să le treacă examenul.

După ce a ajuns în arest, medicului Romanul i s-a făcut rău. A fost scos din arestul Poliţiei Bihor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Oradea, la secţia de cardiologie. Potrivit unor surse medicale, Constantin Romanul are probleme cardiace şi a suferit în trecut o operaţie de by-pass.

La această oră, medicii cardiologi sunt într-o şedință de urgență, în care discută starea de sănătate a colegului lor.

Doctorul Constantin Romanul ar trebui să ajungă și la Tribunalul Bihor, unde judecătorii vor decide ce măsură preventivă vor aplica.

reporter: Gabriel Bonaciu
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri