HANDBAL. CSM Oradea ţinteşte participarea în Cupa României

Data publicării:
sport cupa handbal

Ultimele două victorii din campionat, cu U Cluj şi Poli 2 Timişoara, le-au dat aripi handbaliştilor orădeni. Având ca prim obiectiv din sezon participarea în Cupa României, bihorenii trebuie să încheie turul pe primul loc în seria a II-a a Diviziei A.

"Acesta este obiectivul meu personal, cât şi al echipei, de-a termina acest tur de campionat pe locul întâi şi să putem face mai departe performanţă", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

O eventuală participare a CSM în Cupa României ar fi reprezenta o premieră pentru handbalul orădean. Niciodată în istoria echipei, formaţia antrenată de Sebastian Tudor nu a participat în cupă din postura de echipă venită din eşalonul secund.

"Chiar dacă întâlnim echipe bune şi echipe foarte bune, echipe cu jucători, cu stranieri, cu bugete exorbitante faţă de noi, să nu uităm că noi suntem o echipă mică, de liga a doua, dar ne dorim acest lucru şi sperăm să-l şi îndeplinim", spune Sebastian Tudor.

La mijlocul turului de campionat, CSM Oradea ocupă locul doi în clasament, cu maximum de puncte, la egalitate cu liderul CSU Târgu Jiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri