HANDBAL FEMININ. Încă o victorie a fetelor. CSU Oradea - CNE Braşov 35-29

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal feminin

CSU Oradea şi-a trecut în cont duminică cea de-a treia victorie stagională. Cu o apărare din care au făcut parte fostele campioane naţionale Valeria Motogna şi Georgeta Vârtic, divizionara A a trecut cu 35-29 de Centrul Naţional de Excelenţă Braşov.

Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea: „Ceea ce ne-am propus nu depinde numai de echipă. Depinde de condiţiile care vor fi la echipă, şi aşa cum făcut până aici, eu sunt convinsă că echipa încă va mai putea creşte şi va fi o valoare şi onoare pentru oraşul nostru."

Experiența celor douã campioane, autoare a cinci goluri fiecare, îmbinatã cu dorința și tinerețea celorlalte jucãtoare, a fãcut din CSU o echipã ce funcționeazã perfect în acest debut de an.

Dupã o primã reprizã echilibratã, Oradea s-a desprins decisiv în ultimele cinci minute de joc.

Valeria Motogna, jucătoarea CSU Oradea: „Meciul a fost destul de greu, cu urcuşuri şi coborâşuri. Am avut momente foarte bune în care ne-am despisn clar pe tabelă, dar am avut şi momente dse scădere în care noi am ratat mult, am avut pase greşite, ceea ce echipa adversă ne-a taxat repede, s-a văzut şi pe tabelă când au egalat."

În etapa urmãtoare, CSU Oradea va evolua duminicã, în deplasare, în compania formației ACS Sepsi Sf. Gheorghe.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri