HANDBAL. Spectacol pe parchet. CSM Oradea - HC Sibiu 39-31

Data publicării:
sport handbal 060415

Formaţia orădeană s-a instalat confortabil la conducerea jocului încă din primele minute, fapt ce i-a adus în final a 17-a victorie stagională, scor 39-31.

„Am avut în teren o echipă care a avut disciplină tehnico-tactică şi a avut faze frumoase de joc. Asta ne şi dorim să jucăm, le-am mai spus şi băieţilor, handbalul este un sport spectaculos şi trebuie să facem şi puţin spectacol", a declarat după meci Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Formaţia orădeană a fost la un pas de-a înscrie în poarta Sibiului cu aproape toţi jucătorii. Singurul fără punct marcat a fost Cătălin Crăciun. În schimb, cel mai prolific a fost Ioan Polocoşer, autor a 7 goluri, urmat de Devid Munea cu 6.

„A fost o victorie în care am rulat întreg lotul de jucători. A fost o victorie care ne duce cu gândul la locul doi cât mai aproape", a mărturisit Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Pentru CSM Oradea urmează deplasarea pe terenul formaţiei Academia de Handbal Minaur Baia Mare. Cele două echipe vor juca joi, după care campionatul va lua o pauză de aproximativ trei săptămâni.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri