Judo | Larisa Florian va lupta pentru un club german

Data publicării:
sport judo

Considerat an de tranziţie, prin trecerea de la junioare la tineret, 2016 a însemnat i-a adus Larisei Florian argintul la europenele de tineret. Sportiva şi-ar fi dorit să încheie anul cu un podium şi la senioare, însă, din motive tehnice, a renunţat la Grand Prix-urile din acest final de an, din China şi Japonia.

„În prima parte a anului pot să spun că am pierdut unele competiţii importante, dar mă bucur că totuşi am reuşit să iau medalie la acest campionat european", a declarat Larisa Florian, vicecampioană europeană de tineret.

Sportiva orãdeanã are însã şansa de-a se face remarcatã şi la seniori, dar în competiţia echipelor. Ea va fi prezentã la Campionatul European al cluburilor, ce va avea loc la Belgrad. În mod surprinzãtor "voi lupta pentru o echipă din Germania. Sper să ne clasăm cât mai bine", îşi doreşte Larisa Florian.

Cu nouă medalii obţinute la campionatele europene sau mondiale, ambiţiile Larisei pentru 2017 se anunţă la fel de mari.

„Din palmaresul ei lipseşte acum doar medalia de la Campionatele mondiale sau europene de seniori, respectiv Jocurile Olimpice. Acesta este obiectivul nostru şi sperăm să-l îndeplinim", a precizat Aurelian Fleisz, antrenorul CSM Liberty Oradea.

Larisa Florian a deţinut pânã acum titlurile continentale la cadeţi, junioare şi tineret.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri