PDL, între acuze la adresa Guvernului şi iniţiative pentru susţinerea clasei de mijloc

Data publicării:
pdl

Prezent la Oradea pentru ședința Consiliului de Coordonare Județean al PDL Bihor, Vasile Blaga a ţintit politica economică promovată de Cabinetul condus de Victor Ponta.

"Guvernul este preocupat doar de a se încadra în deficit, pentru a se putea împrumuta la costuri mici, pentru a putea plăti pensiile și salariile", spune Vasile Blaga. 

"Victor Ponta trăiește pe un plafon de nori. Amețit de 2-3 cifre macroeconomice, care sunt exporturile, fără să înțeleagă că aceste cifre macroeconomice nu au legătură cu România reală. Oamenii de afaceri nu mai fac bani", a atras atenţia Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte Partidul Democrat Liberal.

Liderii PDL au susţinut necesitatea unui program de susținere a clasei de mijloc din România. Pentru aceasta partidul are mai multe iniţiative legislative pentru a crește puterea de cumpărare a românilor. Între aceste măsuri sunt incluse creșterea la 800 la 1000 de lei a salariului minim pe economie şi scutirea de impozit a profitului reinvestit.

Pentru a pune în aplicare aceste iniţiative, Vasile Blaga spune că îşi doreşte să aibă susţinerea unor parlamentari din zona puterii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri