Piaţa Unirii, închisă traficului auto pe durata Street Food Festival

Data actualizării: Data publicării:
Street_Food_Festival_-2017

Începând de miercuri, de la ora 8:30, până luni, 22 mai, la ora 12, circulaţia maşinilor prin Piaţa Unirii este închisă, a anunţat Primăria Oradea. Măsura a fost luată pe perioada desfăşurării în zonă a evenimentului Street Food Festival.

Traficul auto este interzis de la intersecția Piața Unirii cu Str. Primăriei (după liniile de tramvai) și până la strada Iuliu Maniu.

Aflat la cea de-a doua ediţie, Street Food Festival Oradea se va întinde pe parcursul a patru zile, din 18 mai până pe 21 mai. “Închiderea circulației cu o zi înainte de debutul festivalului este necesară pentru montarea standurilor, urmând ca acestea să fie demontate după închiderea festivalului”, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Organizatorii au anunţat că în acest an numărul standurilor cu mâncare va fi cu 60% mai mare decât la ediţia din 2016. În plus, în Piaţa Unirii vor fi organizate spectacole, iar lângă statuia lui Mihai Viteazul se va amenaja o zonă specială, cu ateliere de creație și diverse activități distractive pentru cei mici.

În zonă au fost pregătite standuri cu produse handmade şi produse naturale făcute în casă.

Autobuzele de pe liniile 12 şi 14 nu vor circula în această perioadă în Piaţa Unirii. Astfel, traseul acestora va fi următorul:

14 Sch traseu L 14 pe A Iancu T Vladimirescu I Maniu
14 Sch traseu L 14 pe A Iancu T Vladimirescu I Maniu

pentru linia 12:
- Nufărului (Kaufland)-Morii-Bumbacului-Piaţa Nucetului-Eforie-Velenţa-Seleuşului-Războieni-Muntele Găina-D. Cantemir-Piaţa Independenţei-Piaţa 1 Decembrie-M. Viteazul-Sucevei-Horea-Piaţa 22 Decembrie-Ghe. Costaforu-D. Cantemir-Muntele Găina-Războieni-Seleuşului-Velenţa-Eforie-Piaţa Nucetului-Bumbacului-Morii-Nufărului-Ogorului-Nufărului (Kaufland).

pentru linia 14:
- Universităţii-Calea Armatei Române-Avram Iancu-Traian Moşoiu-Piaţa 1 Decembrie-Piaţa Independenţei-Piaţa Unirii-T. Vladimirescu-Calea Alex. Cazaban-T. Vladimirescu-Ovidiu Densusianu-Podului-Ovidiu Densusianu-Calea Alex. Cazaban-T. Vladimirescu-Bulevardul Decebal-Iuliu Maniu-Avram Iancu-Calea Armatei Române-Universităţii.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri