POLO. Crişul Oradea continuă în Superligă

Data publicării:
sport polo crisul

Veste bună pentru poloul orădean. Crişul Oradea a renunţat la ideea de-a se retrage din campionatul seniorilor. Asta după ce directorul Ionel Bungău anunţa în martie că din raţiuni financiare se vedea obligat să abandoneze lupta în întrecerea internă.

Astfel, cu ajutorul municipalității, care a decis să ajute clubul finanţat de Ministerul Sportului, Crișul va duce mai departe o tradiţie de câteva zeci de ani.

"Ţin să-i mulţumesc public domnului Bolojan; am promisiunea că ne va ajuta pentru începerea acestui nou campionat la polo ca să putem ţine echipa a doua", a declarat Ionel Bungău, directorul CS Crişul Oradea, invitat în cadrul emisiunii "Divizia locală", de la Digi24 Oradea.

Bungău recunoaşte că fără acest ajutor echipa de seniori a clubului nu putea fi prezentă la startul noii ediţii de campionat.

"Noi avem un buget care nici de salarii, deci nu l-am primit până la sfârşitul anului. Acum se va discuta iarăşi o aprobare de buget, mă rog, de refinanţare, pentru că altfel nu ştiu cum o să scoatem cămaşa. Pentru că noi primim un buget care abia acoperă deplasările acestor sportivi."

Pentru Crişul Oradea retragerea echipei de seniori ar fi fost o lovitură grea în condiţiile în care grupele de juniori şi copii domină campionatele naţionale.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri