POLO. S-a scris istorie la Oradea. CSM Digi s-a calificat dramatic în finala EuroCup

Data actualizării: Data publicării:
polo calificare CSM Digi

CSM Digi Oradea s-a calificat în finala EuroCup la polo, după ce a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, formaţia italiană SM Verona, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

VIDEO CU ULTIMELE MINUTE ALE MECIULUI DE LA ORADEA

La finalul timpului regulamentar, CSM Digi Oradea conducea cu scorul de 5-3 (0-1, 2-0, 0-2, 3-0), după ce în tur fusese învinsă cu scorul de 12-10.

În timpul regulamentar, golurile orădenilor au fost marcate de Negreanu - 2, Georgescu - 2 şi Asanovici. La loviturile de departajare au înscris Negreanu, Gheorghe, Georgescu şi Raden, în timp ce Asanovici a ratat.

În finala EuroCup, CSM Oradea va întâlni echipa ungară FTC Budapesta, care a trecut, cu scorul general de 17-16 (11-12 în tur şi 6-4 în retur), de formaţia muntenegreană PVK Jadran Herceg Novi.

CSM Digi Oradea a început sezonul în Liga Campionilor, dar a ratat calificarea în grupele principale, fiind eliminată de formaţia germană Waspo Hanovra (7-12 şi 11-11).

Şi campioana Steaua Bucureşti a jucat în Liga Campionilor, fiind eliminată în turul secund.

În sferturile de finală ale EuroCup, CSM Digi Oradea a învins formaţia italiană Canottieri Napoli, cu scorul de 11-7 şi 8-5.

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri