Proiectarea parcării tip park&ride din Piața Emanuil Gojdu, scoasă la licitație. Cum va arăta construcția

Data actualizării: Data publicării:
parcari bun

Primăria Oradea a scos la licitație proiectarea parcării de tip park&ride din Piața Emanuil Gojdu. Serviciile care fac obiectul procedurii de atribuire vor fi plătite cu 600.000 de lei și trebuie realizate în termen de o lună. Câștigătorul va fi desemnat pe principiul celui mai bun raport calitate-preț.

proiect parcare1
proiect parcare1

foto: Primăria Oradea

Firmele interesante pot depune ofertele până pe 2 aprilie, la ora 15. Informații suplimentare pot fi obținute pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Parcarea din Piața Emanuil Gojdu va avea 264 locuri de parcare pentru automobile, din care 6 locuri pentru autovehicule speciale care deservesc persoane cu handicap și 6 locuri pentru mașini electrice, și 9 locuri pentru motociclete.

Suprafața totală a demisolului parcării va fi de 7300 de metri pătrați, iar accesul se face dinspre șanțul Cetății Oradea. Pietonii vor avea acces prin cinci puncte, fiecare dotat cu un ascensor, grupuri sanitare, spații tehnice.

„Realizarea parcării va răspunde necesităților persoanelor care fac naveta cu autovehicule proprii din localitățile învecinate, în special din direcția Aleșd (E60/DN1) și Beiuș (E79/DN 76), care vor utiliza parcarea de tip Park and Ride și mijloacele de transport în comun cu stații de tramvai și autobuz în imediata apropiere a parcării”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanții administrației locale.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri