TENIS. Cupa CSM Oradea, în weekend

Data publicării:
sport tenis cupa csm

Ediţia 2017 a Cupei CSM la tenis de câmp va deschide în acest weekend sezonul „sportului alb" în aer liber. Etapă a Circuitului Naţional de tenis, turneul se adresează sportivilor de la categoria 14 ani.

La start şi-au anunţat prezenţa tenismeni din top 20. Dintre cei înscrişi, 15 sportivi sunt de la cluburi din Bihor, opt băieţi şi şapte fete.

„Avem două tablouri de simplu şi două tablouri de dublu. La categoria de băieţi s-au înscris 16 băieţi plus un wild card, un băiat va primi un wild card, iar la fete avem 20 de fete înscrise pentru acest turneu”, susţine Nicuşor Vaşadi, directorul sportiv al CSM Oradea.

Turneul de categoria A, ce va fi supervizat de arbitrul acreditat ITF Elek Benedek, are şi premii pe măsură. Sportivul de pe locul I va pleca de la Oradea cu 625 de puncte, în vreme ce jucătorii de pe locurile al doilea și al treilea vor primi 500 de puncte, respectiv 375 de puncte. La acestea se vor adăuga şi premii în materiale sportive.

„M-aş bucura să câştige cei din Oradea, ţinând cont că avem concurenţi din Baia Mare, Satu Mare, Tg. Mureş şi din Bucureşti. Până la urmă pentru ei contează foarte mult să lege mai multe turnee”, consideră Vaşadi.

Dacă vremea nu va fi favorabilă, turneul se va desfășura în patru terenuri acoperite cu un balon.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri