Vor să scrie istorie

Data publicării:
sport 20polo 20galata-33429

Optimism total pentru CSM Digi Oradea înaintea confruntării din grupele Ligii Campionilor, cu Galatasaray Istanbul. După jocul bun prestat la Belgrad, cu Partizan, tehnicianul campioanei României, Laszlo Toth este convins că elevii săi pot obţine în premieră victoria în galonata competiţie intercluburi.

„Mă aştept la un meci foarte greu, dar la un scor bun. Ne-am pregătit astfel încât să păstrăm acasă cele trei puncte. Va fi foarte greu, dar cred că ne-am pregătit suficient pentru o evoluţie cât mai bună”, a declarat tehnicianul orădean.

Antrenorul orădenilor nu este speriat de faptul că puternica formaţie turcă vine după o serie de rezultate pozitive obţinute atât în campionatul Turciei cât şi în Grupa D a Ligii Campionilor. Toth vede adversara din această seară ca fiind de acelaşi calibru cu formaţia pregătită de el.

„Galatasaray este dintr-o categorie cu noi, aşa că în această seară, de la ora 20, într-o oră se va şti care este mai bună în ziua respectivă”, a mai spus Toth.

Partida dintre CSM Digi Oradea şi Galatasaray Istanbul va fi transmisă în direct pe Digi 24 Oradea, cu începere de la ora 20.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri