Weekend de vârf în Băile Felix. Mii de turiști au umplut bazinele ștrandurilor și piscinele din stațiune

Data publicării:
beta felix

"Nu avem camere pentru astăzi. De mâine, dacă doriţi!" Este răspunsul pe care l-au primit turiștii care au dorit să îşi rezerve camere în stațiunea Băile Felix. Hotelierii au primit solicitări, pentru cele mai multe dintre camere, înainte cu o săptămână.

"Din păcate pentru turiștii care vin la noi, nu mai avem locuri. Din fericire pentru noi, gradul de ocupare este de 100%, este un weekend de vârf anul acesta", spune Marcel Stocker, administratorul unor hoteluri din Băile Felix.

Costul unei nopţi de cazare la un hotel de trei stele este de 300 de lei, dar poate trece de 900 la o unitate de cinci stele. Turiștii care au venit la Băile Felix au avut parte de ședințe de masaj, dușuri subacvatice sau fitness în apă.

"Azi am mișcat oamenii cu aquazumba. E un program de divertisment, e un program de tonifiere și slăbire în același timp", explică Teodora Lăzuran, instructor de fitness.

Temperaturile mari au dus si la aglomerarea strandurilor.

"La ora actuală au intrat peste 2600 de turiști, iar weekendul ăsta preconizăm ca numărul acestora să crească în mod semnificativ până la 5-6 mii de turiști", susţine Constantin Oprinoiu, directorul ștrandului din Băile Felix.

În fiecare an în stațiunea Băile Felix ajung peste 200 de mii de turiști din țară și din străinătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri