Timișoara: trenul care bate peronul! Călătorii, supuși la probe fizice la coborâre

Data publicării:
cadere tren











Numai călătorii care au avut condiţie fizică bună au reuşit să se dea jos din tren fără să cadă. Alții nici nu au îndrăznit să coboare, preferând să treacă din vagon în vagon, până când au ajuns la unul care să fie staționat în dreptul peronului.

UPDATE. Poziția CFR: este posibil să nu fi fost peron pe... jumătate din vagon, călătorii trebuiau să fie ”un pic mai disciplinaţi”

Ioan Fofiu, şeful departamentul Mersul Trenurilor CFR Timişoara, ne informează: ”Acesta (trenul anmintit - n.r.), de regulă, circulă cu 12 vagoane. Astăzi, de dimineaţă, a sosit cu 13 vagoane datorită afluenţei de public călător de pe relaţia respectivă. De regulă, atunci când observăm că traficul de călători creşte în relaţia respectivă, se suplimentează punctual în anumite zile de circulaţie”.

”Fiind al 13-lea vagon astăzi, este posibil ca la primul vagon, doar la primul vagon din tren, să nu fi fost pe jumătate din vagon acest peron. Dacă oamenii erau un pic mai disciplinaţi şi aveau un pic de răbdare puteau merge să coboare prin vagonul 2”, susține Mircea Benec, directorul Regionalei CFR Timişoara. Urmăriți însă imaginile filmate și numărați câte vagoane sunt... fără peron!

Reporteri: Bujor Popa, Marcela Sferlea
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri