Improvizaţii şi cu FC Voluntari

Data publicării:
voluntari
ACS Poli are parte mâine de o deplasare dificilă și foarte importantă în economia play out-ului. Bănățenii joacă pe terenul Voluntariului, echipă cu un parcurs pozitiv sub comanda antrenorului Claudiu Niculescu, iar problemele de lot continuă să-i dea de furcă tehnicianului Ionuț Popa.

ACS Poli Timişoara şi FC Voluntari deschid, mâine, etapa a noua a play-out-ului. Duelul cu ilfovenii se anunță extrem de dificil, mai ales dacă se iau în calcul indisponibilitățile din tabăra echipei pregătite de Ionuț Popa. O absență notabilă este cea a căpitanului Marius Croitoru. Acesta nu a făcut deplasarea, şi completează o listă consistentă de accidentați care îi mai cuprinde pe Scutaru, Străuț, Poparadu și Doman.

"Și la Voluntari vom improviza, pentru că lotul nu ne permite să facem altceva decât aceleași manevre de improvizare. Sunt aceiași jucători permanent, 15-16, învârte-i, rotește-i dacă poți. Probabil că vom adopta o altă tactică în ceea ce privește așezarea liniei de mijloc. Tot cu 4 vom juca în spate, dar cei de la mijloc vor avea o altă așezare", recunoaşte Ionuţ Popa.

Atacantul Alexandru Popovici este conştient că misiunea alb-violeţilor este una complicată şi este de părere că adversarii de mâine au cel mai bun lot din play-out. Mai mult, de la venirea lui Claudiu Niculescu la echipă ilfovenii au strâns 16 puncte din 18 posibile.

"Voluntariul este echipa cu cel mai bun lot din play-out și va fi un meci extrem de greu. Sunt în formă, de când a venit Claudiu Niculescu joacă un fotbal frumos și sunt o echipă bună", admite Popovici.

"Avem nevoie de puncte nu știu unde le vom lua, cum le vom lua, dar ne trebuie cel puțin 6-7 ca să ajungem la baraj și 11-12 ca să te poți salva", concluzionează tehnicianul lui ACS Poli.

Până acum, ACS Poli a jucat de trei ori în deplasare, împotriva celor de la FC Voluntari. Bănăţenii au strâns un singur punct, în toamna lui 2015 şi a pierdut celelalte două confruntări categoric: 5-0, respectiv 4-1. Al patrulea duel din Ilfov are loc mâine de la ora 18, în direct la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri