Începe Cupa Continentală

Data actualizării: Data publicării:
HOCHEI

Conducerea clubului de hochei Corona Brașov a pus în vânzare biletele pentru weekendul dedicat Cupei Continentale ce se desfăşoară în patinoarul Olimpic în perioada 20-22 octombrie. Biletele sunt puse în vanzare la caseria Patinoarului Olimpic, în fiecare zi, vineri, sâmbătă şi duminica de la ora 11.00 la 20.00.

Bilete de meci si cele de zi se pot vinde doar in ziua respectivă, doar biletele pentru întreg turneul se pot vinde oricând. Pentru un meci un bilet costă 20 lei, pentru cele două jocuri din ziua respectivă biletele costă - 30 lei iar pentru tot turneul acestea costă 70 lei.

Corona Braşov face parte în runda a doua a Cupei Continentale din grupa C alături de campioanele din Serbia, Spania şi Ungaria. Meciurile braşovenilor vor începe în fiecare zi de la ora 18:30 iar celelalte partide vor avea loc de la ora 14:30. Corona îi întâlneşte vineri pe spaniolii de la San Sebastian, sâmbătă pe sârbii de la Steaua Roşie Belgrad iar duminică pe maghiarii de la DVTK Miskolc. Câştigătoarea grupei va merge în turul următor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri