HANDBAL. Serie de înfrângeri pentru Corona

Data actualizării: Data publicării:
SPORT HANDBAL

Handbalistele de la Corona Braşov au pierdut partida disputată în deplasare cu CSM Bistriţa, cu scorul de 35 la 29, şi au ajuns astfel la cinci înfrângeri consecutive în toate competiţiile.

Prima parte a jocului a fost una echilibrată. Elevele Marianei Târcă au început mai bine și a avut chiar trei goluri avans pe tabelă, dar trupa din Bistrița a revenit în joc și s-a intrat la pauză la egalitate, scor 16-16.

În actul secund, braşovencele au greşit, atât în faza de atac cât și în apărare iar bistrițencele au profitat și s-au distanțat pe tabela de marcaj. S-a terminat 35-29, iar Corona continuă seria meciurilor fără victorie.

„Este un rezultat pe care, evident, nu ni-l doream. Am început bine meciul, dar şi în acest joc au apărut prea multe greşeli atât pe apărare cât şi pe atac, de care adversarul a profitat la maxim. Nu îmi pot explica jocul, pentru că sunt prea multe greşeli care nu ar trebui să apară. În repriza a doua am fost de nerecunoscut, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Îmi asum rezultatul şi sper ca fetele, pentru ele în primul rând, să depăşească acest moment", Mariana Tîrcă - antrenor Corona Braşov.

Cea mai importantă marcatoare a Coronei Braşov în acest joc a fost Laura Chiper, autoare a 12 goluri. În urma înfrângerii de la Bistriţa brașovencele sunt pe locul trei în campionat cu 13 puncte și în etapa viitoare vor primi vizita celor de la Dunărea Brăila, singura echipă neînvinsă în acest start de campionat. Partida va avea loc duminică de la ora 16:00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri