Test dificil la final de tur în play-out

Data publicării:
prev gaz
ACS Poli Timișoara încheie turul play-out-ului în compania celor de la Gaz Metan Mediaș. Alb-violeții vor să țină toate punctele acasă, asta deși mai mulți jucători de bază sunt, în continuare, nerefăcuți.

ACS Poli pune, mâine, capăt turului play out-ului în fața echipei care a ratat îndeaproape accederea în primele șase grupări ale Ligii I. Bănățenii au, în continuare, patru jucători indisponibili: Fucek, Poparadu, Șeroni și Doman. Ultimul lipsește de mai bine de o lună și jumătate de pe teren.

"Efectiv sunt surprins de situația lui… poate cel mai în formă jucător al nostru. A fost și în Turcia în tratament, a făcut și aici și la București și nu își poate reveni. Ne îngrijorează starea lui… deja a trecut atât de mult timp…", admite Popa.

În ciuda problemelor de lot, alb-violeții speră să continue seria pozitivă de pe teren propriu și să țină toate punctele la Timișoara. Gaz Metan vine în Banat după o serie de șase jocuri în care a cedat doar în fața liderului clasamentului din play-out, CSM Poli Iași. Runda precedentă, elevii lui Cristi Pustai au trecut cu 3-1 de Pandurii, după ce au fost conduși la pauză.

"Deși întâlnim un adversar foarte bun - unul dintre cei mai buni din play-out - ne gândim să obținem victoria, pentru că la Târgu Mureș am pierdut două puncte. Este un test greu pentru noi, cu o echipă valoroasă, condusă de un antrenor foarte bun și cu jucători pe care i-am urmărit de-a lungul timpului", continuă Popa.

"Mă aștept să fie un meci greu, de luptă, cu o echipă foarte bună. Vin cu un moral bun după meciul cu cei de la Pandurii. Și noi avem o atmosferă destul de bună și jucători cu experiență, care ne vor ajuta să facem față", completează și Sebastian Mailat.

Echipa antrenată de Ionuț Popa n-a mai pierdut acasă de nouă jocuri, în toate competițiile. În sezonul regular, ambele dueluri dintre ACS Poli și Gaz Metan s-au încheiat la același scor, 1-1. Duelul de mâine de pe Dan Păltinișanu începe de la ora 17:30 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri